Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa

Olet klikkaillut tiesi Port Dalingridgeen, joka on täysin virtuaalinen hevostalli ja -opisto. Kuvitteelliset mutta ylelliset tiluksemme sijaitsevat kauniiden metsä- ja peltomaisemien ympäröimänä Indianassa, Amerikan suurella mantereella. Tallimme on perustettu vuonna 2014, mutta toimintaamme uudistettiin rajusti alkuvuodesta 2017 alkaen. Sivujen ylläpitäjänä häärii Port Dalingridgessa tallimestarina työskentelevä Darcy.

Monista muista perinteisistä virtuaalitalleista meidät erottaa sisäoppilaitostyylinen hevosopistomme, joka toimii samalla periaatteella kuin toisetkin virtuaalikoulut. Opistomme toiminnassa korostuvat hevosen hyvinvointi ja osaava hevostaito. Tavoitteenamme on yhdistää moderni kilparatsastus ja onnellinen hevosenelämä. Oppilaamme pääsevät valmentautumaan maailman huippuratsastajien ohjauksessa ja viettämään unohtumattomia hetkiä hevosten parissa.

Jokainen hevoshullu on enemmän kuin tervetullut liittymään iloiseen joukkoomme! Voit liittyä Port Dalingridgeen itse keksimälläsi hahmolla ja kirjoittaa sitten tarinoita hänen elämästään ja opiskelustaan hevosten keskellä. Kaikki oppilaat saavat oman hoitohevosen, tai vaihtoehtoisesti he voivat tuoda mukanaan oman ratsun. Port Dalingridge tarjoaa myös muutamia täysihoitopaikkoja yksityishevosille (otathan tässä asiassa yhteyttä sähköpostitse). Tutustuthan sivuihimme lisää ja jätäthän tervehdyksen vieraskirjaamme! :)

Ystävällisin terveisin, Darcy (VRL-11827)

Ilmoitustaulu

Viimeisin päivitys: 1.10.2017

Osallistu: SyysmaastoHalloween

Uudet oppilaat: ei uusia oppilaita

Opiskelu: Uusia oppitunteja avattu

Päivitykset

Linkinvaihto

Hevosopisto Tulipuro - Hillstead Warmbloods - Rêve de Haussea - Surfire Warmbloods

Tekijänoikeudet

Grafiikan kuvat sekä tausta © Pixabay - Ulkoasu ja CSS-koodi © Darcy - Tekstialueiden taustat © texturemate.com - Kaikki tekstit © Darcy ellei toisin mainita - Kuvat © Kuvien tekijänoikeudet näet viemällä kursorin kuvan päälle - Etusivun musiikki © 'The Royal Household' by Alexandre Desplat

Kaiken materiaalin kopioiminen/matkiminen on kielletty.

     

HOX! Huomioithan, että Port Dalingridge on täysin virtuaalinen hevostalli/hevosopisto. Mitään mikä sivuilla esiintyy ei oikeasti tapahdu tai ole olemassa. Otathan myös huomioon sivustollamme mahdollisesti liikkuvat nuoret vierailijat. Port Dalingridge tukee LGTBQA+ ratsastajia ja kaikki ovat tervetulleita liittymään opistoomme.
Get the Flash Player to see this player.
©2018 Port Dalingridge » equestrian college - suntuubi.com